Μπιφτέκια γεμιστά με μοτσαρελα

Μπιφτέκια γεμιστά με μοτσαρελα 


Ζουμερά μπιφτέκια στο φούρνο γεμιστά, εγώ τα γέμισα με μοτσαρελα εσείς με ότι αγαπάτε  

Υλικά

Για 9 μέτρια μπιφτέκια 600 γρ μοσχαρίσιο κιμά
2 μέτρια κρεμμύδια
1 αυγό 
2 χοντρέ φέτες ψωμί μπαγιάτικο
1 /4 ποτήρι γάλα
1 κγ αλάτι 
1 /2 κγ πιπέρι 
1 /4 κγ κολιανδρο 
1 /4 κγ κύμινο 
1 /4 κούπας ελαιόλαδο 
150 γρ περίπου μοτσαρελα για τη γέμιση 
Έξτρα λάδι για το ταψί 

Εκτέλεση 

Βάζουμε τις φέτες του ψωμιού να μουσκεψουν στο γάλα. Σε ένα σκεύος ρίχνουμε τον κιμά το κρεμμύδι κομμένο στο μπλέντερ  το αυγό τα μπαχαρικά το ελαιόλαδο και τέλος το ψωμί αφού το στραγγίσουμε καλά. Ανακατεύουμε με τα χέρια μας να δέσουν τα υλικά.  Όσο περισσότερο παιδεύουμε το μείγμα τόσο πιο αφράτα γίνονται τα μπιφτέκια μας. Αφήνουμε το μείγμα μας για μισή ώρα στο ψυγείο να δέσουν τα υλικά μεταξύ τους και να σφίξει. 
Έχουμε κόψει τη μοτσαρελα σε μικρά κομμάτια  Πλάθουμε τα μπιφτέκια μας και μέσα κλείνουμε ένα κομμάτι μοτσαρελα. 
Ψήνουμε σε λαδομενα ταψί μέχρι να πάθουν σκούρο χρυσαφένιο χρώμα. Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά. 
Σερβίρουμε με σαλάτα ή ότι μας αρέσει πιο πολύ  
Καλή επιτυχία!!!!! 

0 comments