Υλικά
◽️500 γρ τορτελίνια
◽️ 2 κούπες ντοματίνια
◽️1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε κύβους
◽️1 μεγάλη φέτα τυρί
◽️Τριμμένο κεφαλοτύρι
◽️αλάτι
◽️Ρίγανη
◽️ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1️⃣ Σε ένα ταψάκι αραδιάζουμε τα ντοματίνια,την πιπεριά και στη μέση βάζουμε τη φέτα Ρίχνουμε αλάτι,πιπέρι,ριγανι και ελαιόλαδο .
Βάζουμε στο φούρνο σε δυνατή φωτιά μέχρι να λιώσει η φέτα και να μαλακώσουν τα ντοματίνια,περίπου μισή ώρα
2️⃣ Στο 20 λεπτό βάζουμε τα ζυμαρικά να βράσουν για 7 με 9 λεπτά Στραγγίζουμε και αφήνουμε στην άκρη μέχρι να βγάλουμε τα ντοματίνια από το φούρνο.
3️⃣ Όταν έχουμε μαλακώσει τα ντοματίνια,τα Βγάζουμε από το φούρνο και με ένα πιρούνι πατάμε να πολτοποιηθούν και να γίνουν σαν σάλτσα Προσθέτουμε και τα τορτελίνια, πασπαλίζουμε λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι,ανακατεύουμε και σερβίρουμε ζεστά!!!