Παγωτό μαρμελάδα φράουλα!!!!
Υλικά
500 ml φυτική κρέμα γάλακτος
1 τενεκεδάκι γάλα εβαπορέ
1 τενεκεδάκι γάλα ζαχαρούχο
300 γρ μαρμελάδα φράουλα
2 βανίλιες σκόνη
Εκτέλεση
Στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος και στη μεσαία ταχύτητα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει.
Ρίχνουμε στο μείγμα της κρέμας εναλλάξ τα δυο γάλατα και συνεχίζουμε το χτύπημα άλλα 4 λεπτά να αφρατέψει το μείγμα,στο τέλος ρίχνουμε τις βανίλιες και τη μαρμελάδα και ανακατεύουμε ελαφρά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε δοχείο κατάψυξης και το αφήνουμε περίπου 5 ώρες
0 comments