Παγωτό bueno







Υλικά

500 ml  κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής
400 γρ γάλα εβαπορέ
390  γρ γάλα ζαχαρούχο
200 γρ κρέμα bueno 
2 σοκολάτες kinder bueno 

ΕΚΤΈΛΕΣΗ

Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος να αφρατεψει και να γίνει σαν γιαούρτι κι όχι σφιχτή σαντιγί. 
Προσθέτουμε τα δύο γάλατα και την κρέμα bueno.Αν θέλετε προσθέστε και ένα ή δύο kinder bueno για έξτρα γεύση. Βάζουμε το μείγμα σε μπολ με καπάκι και το αφήνουμε λίγες ώρες στην κατάψυξη να παγώσει. 





0 comments