Παγωτό φράουλα





Υλικά 


 500 ml κρέμα γάλακτος 

400 γρ γάλα εβαπορέ ή φρέσκο 

390 γρ γάλα ζαχαρούχο

300 γρ φρέσκες φράουλες 

1 κούπα ψιλοκομμένες φράουλες 

4 ή 5 κσ μαρμελάδα φράουλα 

ΕΚΤΈΛΕΣΗ

Πλένουμε καλά τις φράουλες, κόβουμε το κοτσάνι και τις πολτοποιούμε. 

Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος να αφρατεψει και να γίνει σαν γιαούρτι κι όχι σφιχτή σαντιγί. 

Προσθέτουμε τα δύο γάλατα,ζαχαρούχο και εβαπορέ και τον πολτό φράουλας. Συνεχίζουμε να χτυπάμε το μείγμα για 2 λεπτά ακόμα. Θα γίνει αραιο το μείγμα . Στο τέλος προσθέτουμε τις κομμένες φράουλες. 

Βάζουμε το μείγμα σε μπολ με καπάκι και το αφήνουμε λίγες ώρες στην κατάψυξη να παγώσει. 



0 comments