Παγωτό κακάο

 


Υλικά 


 500 ml κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής

400 γρ γάλα εβαπορέ ή φρέσκο 

390 γρ γάλα ζαχαρούχο

200 γρ κρέμα κακάο 

1 κούπα τριμμένη σοκολάτα 


Εκτέλεση 


Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος να αφρατεψει και να γίνει σαν γιαούρτι κι όχι σφιχτή σαντιγί. 

Προσθέτουμε τα δύο γάλατα, την κρέμα κακάο χωρίς ζάχαρη και τα κομμάτια σοκολάτας . Βάζουμε το μείγμα σε μπολ με καπάκι και το αφήνουμε λίγες ώρες στην κατάψυξη να παγώσει. 




0 comments