Υλικά
600 γρ γιαούρτι στραγγιστό
400 γρ κρέμα γάλακτος
390 γρ γάλα ζαχαρούχο
70 γρ κακάο σκόνη
1 κούπα τριμμένη σοκολάτα
Εκτέλεση
1️⃣ Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος να αφρατέψει και να γίνει σαν γιαούρτι κι όχι σφιχτή σαντιγί.
2️⃣ Σε μπολ ανακατεύουμε το κακάο με το ζαχαρούχο και χτυπάμε με ενα σύρμα να διαλυθεί το κακάο, και το προσθέτουμε στην κρέμα.
3️⃣Τέλος προσθέτουμε και το γιαούρτι και συνεχίζουμε να χτυπάμε για 3 λεπτά ακόμα με το μίξερ.
4️⃣ Ρίχνουμε την τριμμένη σοκολάτα, ανακατεύουμε και μεταφέρουμε σε μεταλλικό μπολ, σκεπάζουμε και αφήνουμε στην κατάψυξη για λίγες ώρες να παγώσει
0 comments