✔️400 γρ κρέμα γάλακτος
✔️ 3 κσ τυρί κρέμα
✔️150 γρ τριμμένο κεφαλοτύρι
✔️150 γρ τριμμένα κίτρινα τυριά
✔️1 μικρή κόκκινη πιπεριά
✔️ Αλάτι
✔️ Πιπέρι
✔️Καπνιστή πάπρικα
Εκτέλεση
1️⃣ Αρχικά πλένουμε τις πατάτες baby αν και κάποιες συσκευασίες τις έχουν έτοιμες . Τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό,ρίχνουμε λίγο αλάτι και τις βάζουμε να βράσουν για 15 λεπτά,μετράμε από την ώρα που αρχίζει το νερό να κοχλάζει.
2️⃣Βγάζουμε, στραγγίζουμε τις πατάτες και τις αφήνουμε σε τρυπητό για 10 λεπτά,ίσα ίσα να ετοιμάσουμε τα υπόλοιπα υλικά . Κόβουμε τις πατάτες στα 4 ή στη μέση ανάλογα με το μέγεθος,γιατί κάποιες είναι πολύ μικρές.
3️⃣ Αραδιάζουμε σε ταψάκι,ρίχνουμε αλάτι πιπέρι,την καπνιστή πάπρικα,τα τυριά και το τυρί κρέμα Ανακατεύουμε ρίχνουμε την πιπεριά σε φέτες την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρει χρώμα περίπου στα 30 λεπτά ανάλογα και το φούρνο.
4️⃣Σερβίρουμε ζεστό σαν συνοδευτικό ή σαν κυρίως πιάτο.
Follom me on instagram
Follow me on Facebook
Ελάτε στην ομάδα μας στο fb μπαχάρι και κανέλαγια να ανταλλάξουμε συνταγές και ιδέες!!
0 comments