1 κσ χυμό λεμονιού
1/2κγ κανέλα
1/2 κγ. τζιτζερ
1/4 κγ γαρύφαλλο
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρόλακι
ανοίγουμε το μάτι και βάζουμε το μείγμα να βράσει σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να καραμελωσει, εμένα μου πήρε 12 λέπτα.Ανάλογα το σκεύος που θα χρησιμοποιήσετε και την κουζίνα.
Μετά απλώνουμε μια λαδόκολλα σε ταψάκι ή δίσκο και ρίχνουμε κουταλάκια απ το μείγμα μας.
Όταν σταθεροποιηθουν τις κρατάμε σε βαζάκι.
1/2κγ κανέλα
1/2 κγ. τζιτζερ
1/4 κγ γαρύφαλλο
Εκτέλεση
ανοίγουμε το μάτι και βάζουμε το μείγμα να βράσει σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να καραμελωσει, εμένα μου πήρε 12 λέπτα.Ανάλογα το σκεύος που θα χρησιμοποιήσετε και την κουζίνα.
Μετά απλώνουμε μια λαδόκολλα σε ταψάκι ή δίσκο και ρίχνουμε κουταλάκια απ το μείγμα μας.
Όταν σταθεροποιηθουν τις κρατάμε σε βαζάκι.
Μπορούμε να τις περάσουμε από ζάχαρη άχνη ή κορν φλάουρ, τις βοηθάει να μην κολλήσουν μεταξύ τους. Παρόλα αυτά αν μας κολλήσουν, απλά κουνάμε λίγο το βαζάκι και είναι έτοιμες.
0 comments