Τούρτα Bounty
Παντεσπάνι σοκολατένια.. Κρέμα με ινδοκαρυδο και επικάλυψη σοκολάτας....Κάνεις δε μπορεί να αντισταθεί σ αυτό το γλυκό!!!!!
Άλλαξα λίγο την αρχική συνταγή, ήθελα πιο πλούσια την κρέμα ινδοκαρυδου και περισσότερη σοκολάτα στην επικάλυψη...
Υλικά
για τη βάση:
250 γρ. βούτυρο
200 γρ. ζάχαρη
1/4 κούπας γάλα
3 κ.σ. κακάο
200 γρ. αλεύρι
1 1/2 κ.γ. baking powder
4 αβγά
250 γρ. βούτυρο
12 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό
200 γρ. ζάχαρη
200 γρ. ινδοκάρυδο .
190 ml γάλα εβαπορέ αδιάλυτο
1 κσ μέλι
250 γρ. βούτυρο
200 γρ. ζάχαρη
1/4 κούπας γάλα
3 κ.σ. κακάο
200 γρ. αλεύρι
1 1/2 κ.γ. baking powder
4 αβγά
Για την κρέμα
1 λιτρο γάλα250 γρ. βούτυρο
12 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό
200 γρ. ζάχαρη
200 γρ. ινδοκάρυδο .
Για την επικάλυψη
250 γρ. σοκολάτα γάλακτος (ή κουβερτούρα)190 ml γάλα εβαπορέ αδιάλυτο
1 κσ μέλι
0 comments