Σαμπλεδάκια με σπιτική μαρμελάδα


    Σαμπλεδάκια με σπιτική μαρμελάδα


Υλικά

220ml σπορέλαιο
260 γρ φυτίνη
300 γρ ζάχαρη
260 ml φυσικό χυμό πορτοκαλιού
3 κ.γ. μπέικιν
850 γρ αλεύρι γ.ο.χ

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ τη φυτινη το λάδι και τη ζάχαρη,προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού και σιγά σιγά το αλεύρι με το μπεικιν.Αφού ανακατευτούν τα υλικά μας δουλεύουμε τη ζύμη μας με το χέρι(ίσως πάρει λίγο αλεύρι ακόμα).Η ζύμη μας είναι αρκετά μαλακή.Ανοίγουμε φύλλο και με ενα κουπ πατ δίνοντας το σχήμα που μας αρέσει.Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν 10 με 12 λεπτά ανάλογα το φούρνο.Αφού τα αφήσουμε να κρυώσουν σε κάθε μπισκοτακι βάζουμε μαρμελάδα και σκεπάζουμε με το άλλο.Η ζύμη βγάζει 110 κομμάτια 55 σαμπλεδακια.



Διαβάστε περισσότερα: http://mpachari-kai-kanela.webnode.gr/news/sampledakia-me-spitiki-marmelada/

0 comments