Μπισκοτάκια λεμόνι και κανέλα
1/2κιλου αλευρι γ. ο. χ.
1κ. γ σοδα
1κ. γ. μπεικιν
1 1/2κ.γ κανελα
1/4κ.γ. γαριφαλλο
3/4 κουπας ζαχαρη
1 κουπα λαδι
1/4 κουπας ανθρακουχο νερο[σοδα]
1/4κουπας χυμο λεμονι
Ξυσμα λεμονιου
Χτυπαμε το λαδι με τη ζαχαρη το ανθρακουχο νερο, το χυμο το ξυσμα. Ριχνουμε κι ανακατευουμε τα στερεα υλικα. πλαθουμε στο σχημα που θελουμε και τα ψηνουμε στους 175βαθμους για 15 με 20 λεπτα αναλογα με το σχημα που θα δωσουμε!!!!
Διαβάστε περισσότερα: http://mpachari-kai-kanela.webnode.gr/news/mpiskotakia-lemoni-kanela/
0 comments