Ένα πρόχειρο γεύμα που τρώγεται ευχάριστα για πρωινό ή σαν κολατσιό.
Φτιάχνετε κυρίως από μπαγιάτικο ψωμί σε φέτες το οποίο είναι μουλιασμενο σε αυγό και γάλα.Μπορείτε να τις απολαύσετε με ζάχαρη, μέλι, μαρμελάδα μερεντα ή αλμυρές με ζαμπόν κασέρι ή ακόμα και σαν βάση για κλαμπ σάντουιτς
Υλικά
φέτες ψωμί κατά προτίμηση μπαγιάτικο
2 αυγά
1 φλιτζάνι φρέσκο γάλα
Βούτυρο για τηγάνισμα
Μέλι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Χτυπάμε σε βάθη πιάτο τα αυγά με το γάλα με ένα σύρμα όπως στην ομελέτα και βουτάμε μια μια τις φέτες Τις τηγανίζουμε στο βούτυρο καλά και απ τις δύο μεριές σε μέτρια φωτιά να μην καούν... Σερβίρουμε με μέλι ή ζάχαρη ή ότι άλλο θέλουμε.
tips ..χρησιμοποιείστε μπαγιάτικο ψωμι απορροφάει περισσότερο αυγό από το φρέσκο.
0 comments