Ζαμπονοκασερόπιτα με φύλλο κρούστας ψιχουλιαστό......
Πραγματικά αυτή η πιτουλα πιστεύω είναι απ τις ωραιότερες.....
Αφράτη πεντανοστιμη και πολύ εύκολη!!!!!!!!
Υλικά
- για ταψακι 35 × 26
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας 500 γρ
- 250 γρ ζαμπόν ή γαλοπούλα
- 150 γρ μπέικον
- 350 γρ τριμμένα κασερια γκούντα, μοτσαρελα,ημισκληρο
- 200 γρ τυρί κρέμα
- Αλάτι - πιπέρι
- 1/2 φλιτζάνι ηλιέλαιο για τα φύλλα
- 400 ml φρέσκο γάλα
- 2 αυγά
- 1/4 φλιτζάνι ηλιέλαιο
Εκτέλεση
Τα υπόλοιπα με ένα μαχαίρι τα κόβουμε σε ροδέλες.
Κόβουμε το ζαμπόν, το μπέικον, τα κίτρινα τυριά σε μικρά κυβάκια, τα αφήνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε αλατοπίπερο και το τυρί κρέμα.
Σε ένα ταψί στρώνουμε τα 3 φύλλα λαδωμένα.
Ρίχνουμε τα μισά τριμμένα φύλλα και από πάνω το μείγμα. Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα και ανακατεύουμε λίγο να ενωθούν φύλλα και μείγμα.
Χαράζουμε την πίτα και ρίχνουμε το μείγμα, λάδι, γάλα, αυγά.
Ψήνουμε την πίτα στους 180 βαθμούς πάνω κάτω αντιστάσεις για 45 περίπου λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η πίτα μας.
0 comments