Συκώτι μοσχαρίσιο της Kuramaro Alepou
Υλικα
1/2 κιλό συκώτι μοσχαρίσιο καθαρισμένο καλά από μεμβράνες και νεύρα σε λεπτές φέτες
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κ. σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
3-4 κλωνιά μαϊνδανό ψιλοκομμένο
1/2 ντομάτα φιλεταρισμένη κονκασέ
αλάτι-πιππέρι-κίμινο κι ότι τραβάει η όρεξή σας για γαρνιτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανάβουμε το μάτι και βάζουμε το τεφάλ να κάψει-@-Μαραίνουμε το κρεμμυδάκι με τη 1 κουταλιά ελαιόλαδο-@-Σε λεκανάκι ανακατεύουμε το συκώτι με τα υπόλοιπα υλικά-@- Το ρίχνουμε στο τηγάνι να σωταριστεί από τη μια πλευρά, το γυρίζουμε προσθέτουμε ότι έχει μείνει στο μπολ και σβήνουμε το μάτι-
0 comments