Υλικά
1 φλιτζάνι τσαγιού ηλιέλαιο (170 ml)
1 & 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη (240 γρ)
1 φλιτζάνι καρύδια κοπανισμενα
1 φλιτζάνι διαφορά αποξηραμένα φρούτα, κομμένα σε μικρά κομμάτια
(σταφίδες, βερίκοκα, παπάγια, σύκα) ότι έχετε.
2 φλιτζάνια χυμό φρέσκο πορτοκαλιού
1 κγ κανέλα
1 πρέζα γαρύφαλλο
3 κγ μπέικιν
ξύσμα λεμονιού
400 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
Εκτέλεση
Σε ένα σκεύος βάζουμε τη ζάχαρη με το λάδι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το χυμό, το ξύσμα, τα καρύδια και τα αποξηραμένα φρούτα,ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά. Στο αλεύρι προσθέτουμε το μπεικιν την κανέλα και το γαρύφαλο και τα ρίχνουμε σιγά σιγά στο μείγμα. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μείγμα μας σε λαδωμένο μέτριο ταψάκι. (27×36).
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 45 λεπτά περίπου.
Καλή επιτυχία.
Καλή επιτυχία.
0 comments