Raffaello ή ινδοκάρυδα
Υλικά
400 γρ γάλα ζαχαρούχο
270 γρ ινδοκάρυδο
80 γρ έξτρα ινδοκάρυδο για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Ρίχνουμε το γάλα ζαχαρούχο αδιάλυτο σε ένα βάθη σκεύος. Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και με ένα κουτάλι ανακατεύουμε το μείγμα.Οπως είναι το βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει για λίγη ώρα Βγάζουμε και πλάθουμε μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού και περνάμε το καθένα από το έξτρα ινδοκάρυδο.
Αποθηκεύουμε στο ψυγείο.
Γίνονται περίπου 30 κομμάτια.
0 comments