Η πρασοπιτα της Αναστασία

Πρασόπιτα με βελούδινο φύλλο ! !

Θα το λατρέψετε. Τόσο εύκολο στο άνοιγμα. Και το μυστικό είναι στον τρόπο που χτυπάμε τη ζύμη για να σπάσουν οι ίνες του.

Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε. Η συνταγή για το φύλλο είναι της Ελένης Γκουντουβα - Κοντογιαννη. 

Η εκτέλεση και οι φωτογραφίες της Αναστασία Σπήλιου.




Ψήνουμε στους 180 β αέρα στο πρώτο ράφι της κουζίνας για 50- 60 λ ανάλογα τον φούρνο 




2 comments

  1. Στο φύλλο που γράφεται 1 μπεικιν, τι εννοείται? Κουταλακι ή φακελακι?
    Την εφτιαξα χθες αλλα το φύλλο δε μου πετυχε! Η γέμιση πολύ ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή