Πρασόπιτα με βελούδινο φύλλο ! !
Θα το λατρέψετε. Τόσο εύκολο στο άνοιγμα. Και το μυστικό είναι στον τρόπο που χτυπάμε τη ζύμη για να σπάσουν οι ίνες του.
Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε. Η συνταγή για το φύλλο είναι της Ελένης Γκουντουβα - Κοντογιαννη.
Η εκτέλεση και οι φωτογραφίες της Αναστασία Σπήλιου.
Ψήνουμε στους 180 β αέρα στο πρώτο ράφι της κουζίνας για 50- 60 λ ανάλογα τον φούρνο
2 comments
Πολυ ωραια συνταγη!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτο φύλλο που γράφεται 1 μπεικιν, τι εννοείται? Κουταλακι ή φακελακι?
ΑπάντησηΔιαγραφήΤην εφτιαξα χθες αλλα το φύλλο δε μου πετυχε! Η γέμιση πολύ ωραία!