Ινδοκάρυδα

ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΑ 


Για τους λάτρεις της καρύδας και όχι μόνο. Ινδοκάρυδα σαν του ζαχαροπλαστειου  

Συνταγή 

250 γρ.ινδική καρύδα 
 250 γρ .ζάχαρη
 1 κσ. αλεύρι γ.ο.χ
 4 μέτρια αυγά
 15 μαρασκινο κερασάκια .( τα κόβουμε στη μέση) 

Εκτέλεση

 Σε μια σκεύος ρίχνουμε την καρύδα,τη ζάχαρη , το αλεύρι και ανακατεύουμε τα υλικά μας. Χτυπαμε τα αυγά μας σε άλλο σκεύος και τα ρίχνουμε στο μείγμα της καρύδας ,και ανακατευουμε να ενωθούν καλά . Βαζουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής (χωρίς κάποιο απο τα εξαρτήματα του)την μαλακή ζύμη μας. Σε ταψάκι με αντικολλητικο χαρτι κάνουμε ροζετες και τοποθετούμε από μισό κερασάκι σε κάθε ροδετα και τα αφήνουμε για 1 ώρα όπως είναι στο ταψί.
 Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο πάνω κάτω αντιστάσεις στους 200 β για 12- 15 λ, ανάλογα το φούρνο .
 Η δόση θα μας βγάλει 29 με 30 κομμάτια.
 Η συνταγή είναι της Γιούλας Χοντή 
Φωτογραφία και εκτέλεση ΑΝΑΣΤΑΣΊΑ ΣΠΗΛΙΟΥ

 TIPS. 
Πριν βάλουμε το μείγμα στη σακούλα ζαχαροπλαστικης περνάμε με λίγο λάδι την εσωτερική επιφάνεια της σακούλας, έτσι δεν θα μείνει ποσότητα στα τοιχώματα.

0 comments