Συντήρηση τροφίμων



Πως να διατηρήσουμε τρόφιμα και λαχανικά στον ψυγείο και στην κατάψυξη!!! 
 ΣΠΑΡΆΓΓΙΑ : Στο ψυγείο 2-3 ημέρες καταψύκτη 8-12 μήνες.
 ΦΑΣΌΛΙΑ, ΠΡΑΣΙΝΑ, ΣΈΛΙΝΟ : Στο ψυγείο 1 εβδομάδα 8-12 μήνες. 
ΠΑΝΤΖΆΡΙΑ , ΛΆΧΑΝΟ , ΚΑΡΌΤΑ, ΓΟΓΓΥΛΙΑ : Στο ψυγείο 1-2 εβδομάδες, στο καταψύκτη 8-12 μήνες. ΜΠΡΌΚΟΛΟ , λαχανάκια ΒΡΥΞΕΛΛΏΝ : Στο ψυγείο 1 εβδομάδα, στο καταψύκτη 8-12 μήνες. ΚΟΥΝΟΥΠΊΔΙ : 1 εβδομάδα, στο καταψύκτη 8-12 μήνες.
 ΑΓΓΟΎΡΙΑ : Στο ψυγείο 1 εβδομάδα. ΜΑΡΟΎΛΙΑ , ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΑΛΆΤΕΣ Στο ψυγείο 1 εβδομάδα, στο καταψύκτη δε συνιστάτε. Αποθηκεύστε σε σακούλα. 
ΜΑΝΙΤΆΡΙΑ Στο ψυγείο 1-2 ημέρες, στο καταψύκτη 8-12 μήνες. Μη τα πλένεται πριν την αποθήκευση στη κατάψυξη 
ΜΠΆΜΙΕΣ Στο ψυγείο 3-5 ημέρες, στο καταψύκτη 8-12 μήνες. ΦΡΈΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΆΚΙΑ Στο ψυγείο 3-5 ημέρες, στο καταψύκτη δε συνιστάτε. ΞΕΡΆ ΚΡΕΜΜΎΔΙΑ Στο ψυγείο 1-2 εβδομάδες, στο καταψύκτη 3-6 μήνες. 
ΜΠΙΖΈΛΙΑ Στο ψυγείο 3-5 ημέρες, στο καταψύκτη 8-12 μήνες. 
ΠΙΠΕΡΙΈΣ Στο ψυγείο 1 εβδομάδα, στο καταψύκτη 8-12 μήνες. 
ΡΑΠΑΝΆΚΙΑ 2 εβδομάδες, στο καταψύκτη δε συνιστάτε. 
ΝΤΟΜΑΤΕΣ Στο ψυγείο 5-6 ημέρες, στο καταψύκτη 8-12 μήνες. 
 ΛΕΥΚΆ ΨΆΡΙΑ 6-8 μήνεςΛιπαρά ψάρια: 3-4 Μήνες. 
 ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ : 2-3 μήνες 
ΜΟΣΧΑΡΊΣΙΟ ΚΑΙ ΒΟΔΙΝΟ ΚΡΈΑΣ : 4-6 μήνες 
ΑΡΝΙ : 4-6 μήνες ΧΟΙΡΙΝΌ : 4-6 μήνες ΦΈΤΕΣ ΜΠΈΙΚΟΝ : 2-3 μήνες 
ΣΑΛΆΜΙ : 3-4 μήνες
 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ - ΓΑΛΟΠΟΎΛΑ : 4-6 μήνες
 ΚΡΕΑΣ ΕΛΑΦΙΟΎ : 4-6 μήνες 
ΚΟΥΝΈΛΙ : 4-6 μήνες 
 ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ 
 ΣΟΎΠΕΣ : 3 μήνες 
ΖΩΜΟΊ : 6 μήνες 
ΚΈΙΚ : 4-6 μήνες 
ΨΩΜΊ : 4-6 μήνες 
ΣΆΝΤΟΥΙΤΣ : 2-3 μήνες 
ΓΛΥΚΆ : 3-4 μήνες 
ΕΤΟΙΜΑ ΓΕΥΜΑΤΑ : 4-6 μήνες
 ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΆ ΒΟΎΤΥΡΟ :4-6 μήνες ΜΑΡΓΑΡΊΝΗ : 1 χρόνο ΚΑΣΈΡΙΑ :6 μήνες ΓΙΑΟΎΡΤΙ : 2 μήνες 
 ΠΑΓΩΤΌ : 3-4 μήνες 
 ΓΑΛΑ : 6 μήνες

0 comments