Ρυζόγαλο
Υλικά
1 λίτρο γάλα αμυγδάλου
250 γρ ρύζι γλασέ
250 γρ ζάχαρη
750 ml νερό
2 κ.σ κουσταρ παουντερ ή ανθος αραβοσίτου
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό και το ρύζι και το βράζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι το ρύζι να πιει το νερό όλο,ανακατεύουμε συχνά να μην μας κολλήσει το ρύζι.Οταν πιει το νεράκι ρίχνουμε το κρύο γάλα αμυγδάλου τη ζάχαρη και τη σκόνη κουσταρ παουντερ ή το ανθος αραβοσίτου ανακατεύοντας συνεχώς.Όταν αρχίζει η κρέμα να σφίγγει το κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε για 10 λεπτά πριν το χωρίσουμε σε μπολάκι.Σερβίρουμε με κανέλα.
0 comments