Τυρόπιτα με μπεσαμέλ
Υλικά
- 1 /2 κιλό κιλό φύλλο κρούστας
- 250 γρ διαφορά κίτρινα τυριά
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο για τα φύλλα
Εκτέλεση
- Ετοιμάζουμε τη μπεσαμέλ και την αφήνουμε να κρυώσει.
- Σε βάθη σκεύος ρίχνουμε τη φέτα θριμματισμενη και τα κίτρινα τυριά τριμμένα
- Ενώνουμε μπεσαμέλ με τυριά και ανακατεύουμε.
- Σε ταψί στρώνουμε τα μισά φύλλα λαδωμένα ενδιάμεσα.
- Ρίχνουμε τη γέμιση και απλώνουμε να πάει σε όλη την επιφάνεια.
- Βάζουμε τα υπόλοιπα λαδωμένα φύλλα.
- Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε το γάλα το αλεύρι και το λάδι να γίνει ένας αραιός χυλός και περιχύνουμε την πίτα.
- Χαράζουμε και ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου πάνω κάτω αντιστάσεις μέχρι να πάρει χρώμα.
0 comments