Κολοκυθοκεφτέδες




Υλικά 
2 μεγάλα κολοκυθάκια 
1 μέτριο κρεμμύδι
 1/2 ματσάκι μαϊντανό
1 /2 ματσάκι δυόσμο
Αλάτι πιπέρι
1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γρ τυρί φέτα 
1 αυγό 

Εκτέλεση 

Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα τρίβουμε στον τρίφτη.
Τα στιβουμε λίγο να φύγουν τα περιττά υγρά.
Ρίχνουμε το αυγό ανακατεύουμε και προσθέτουμε το μαιντανό και το δυόσμο ψιλοκομμένα.
Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι τη φέτα και τέλος το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά.
Η ζύμη θα κολλάει στα χέρια μας.
Βάζουμε ενα βάθη τηγάνι με λάδι να ζεσταίνεται.
Βρέχουμε τα χέρια μας και πλαθουμε τους κολοκυθοκεφτεδες.
Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να κοκκινησουν.
Ζεστοί ή κρύοι ειναι το ίδιο νοστιμοι.
Μπορείτε στο μείγμα να προσθέσετε καρότο τριμμένο και πατάτα στον τρίφτη. 

0 comments