Υλικά
4 πιπεριές Φλώρινης
200 γρ τυρί φέτα
100 γρ τυρί κρέμα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
1 /2 κ.γ. Μπούκοβο
1 κ.γ. Ρίγανη
Εκτέλεση
Προθερμαινουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς πάνω κάτω αντιστάσεις
Απλώνουμε μια λαδόκολλα στο ταψί.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη φέτα σε μικρά κομμάτια, το τυρί κρέμα, αλάτι, μπούκοβο ,ρίγανη, 2 κ.σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
Κόβουμε τις πιπεριές κατά μήκος, αφαιρούμε το κοτσάνι, τις ξεπλένουμε και τις αραδιάζουμε στο ταψί με τη λαδόκολλα.
Μοιράζουμε τη γέμιση σε όλες τις πιπεριές.
Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου.
Σερβίρουμε με ελαιόλαδο και ξύδι ή βαλσάμικο.
0 comments