Ομελέτα



Υλικά 

3 κσ ελαιόλαδο 

1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους 

1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 

2 φέτες μπέικον 

1 φέτα τυρί θρυματισμενη

4 αυγά 

4 κσ γάλα φρέσκο 

Αλάτι πιπέρι ρίγανη


Εκτέλεση 


Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και σε μέτρια φωτιά.

Σοτάρουμε πιπεριές και το μπέικον μέχρι να ροδίσουν. 

Συγχρόνως χτυπάμε τα αυγά με  το γάλα, προσθέτουμε τη φέτα αλάτι πιπέρι ρίγανη, ανακατεύουμε και ρίχνουμε στο τηγάνι. Με ενα κουτάλι σπρώχνουν στις άκρες να απλωθεί το μείγμα.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο ελάχιστο, σκεπάζουμε με καπάκι και αφήνουμε να ψηθεί καλά, θέλει περίπου 5-6 λεπτά. Δεν θέλει γύρισμα η ομελέτα, ψήνεται ομοιόμορφα και απο τις δυο πλευρές σφου ψήνουμε με σκεπασμένο καπάκι και σε χαμηλή φωτιά. 

0 comments