Παγωτό κέικ πορτοκαλιού





Υλικά

600 γρ κρέμα γάλακτος φυτική 

390 γρ γάλα ζαχαρούχο 

4 φέτες κέικ πορτοκαλιού

1/4 φλιτζανιού λικέρ πορτοκάλι

Ξύσμα πορτοκαλιού 

Εκτέλεση 

Στον κάδο του μίξερ και στην μεσαία ταχύτητα χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να αφρατέψει και να γίνει σαν γιαούρτι κι όχι σφιχτή σαντιγί. 

Προσθέτουμε το γάλα ζαχαρούχο, το λικέρ, το ξύσμα και χτυπάμε για 2 λεπτά.

Θρυμματίζουμε το κέικ με τα χέρια μας ή το κόβουμε σε μικρά κυβάκια.

Προσθέτουμε στο μείγμα παγωτό και βάζουμε για λίγες ώρες να παγώσει. 



0 comments