Υλικά
Τσέρκι Ν°19
1 πακέτο μπισκότα digestive
40 γρ βούτυρο λιωμένο
1 κουτί καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα
2 μπανάνες κομμένες σε ροδέλες
1 φακελάκι garni
200 ml γαλα φρέσκο
Τριμμένη σοκολάτα, τρούφα ή ό, τι θέλουμε για γαρνίρισμα!
Εκτέλεση
1️⃣ Στο multi περνάω τα μπισκότα ώστε να γίνουν σκόνη. Λιώνω το βούτυρο κ ανακατεύω με το μπισκότο κ στρώνω το μείγμα σε ταψάκι ή τσερκι. Το πατάω καλά κ βάζω για 10 λεπτά στο ψυγείο να σταθεροποιηθει.
2️⃣ Βγάζω από το ψυγείο και καλύπτω την επιφάνεια με ροδέλες από μπανάνα. Από πάνω ρίχνω το καραμελωμενο ζαχαρούχο κ απλώνω καλά.
3️⃣ Ετοιμάζω τη σαντιγί σύμφωνα με τις οδηγίες κ την τοποθετω πάνω από το ζαχαρούχο. Αφήνω στο ψυγείο να παγώσει 4 ώρες περίπου.
4️⃣ Γαρνίρω την επιφάνεια με τριμμένη σοκολάτα λίγο πριν σερβίρω.Καλη απόλαυση!
0 comments