Αυγά μάτια με σάλτσα τυριού




 Υλικά

✔️ 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες 

✔️ 6-8 ντοματίνια

✔️ 1 χοντρό κομμένη φέτα τυρί

✔️ 1 πράσινη πιπεριά κομμένη 

✔️ 1 /4 φλιτζανιού ελαιόλαδο

✔️ 3 αυγά 

✔️ Αλάτι 

✔️ Πιπέρι 


Εκτέλεση 

1️⃣ Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Προσθέτουμε την  τριμμένη πιπεριά και τριγυρίζουμε για λίγο, προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, τα ντοματίνια, αλάτι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να χάσει τα περισσότερα υγρά.

2️⃣ Προσθέτουμε τη φέτα ανακατεύουμε και περιμένουμε να λιώσει η φέτα.

3️⃣ Με προσοχή σπάμε τα αυγά πάνω απ τη σάλτσα, δεν ανακατεύουμε,ρίχνουμε αλάτι πιπέρι, σκεπάζουμε με καπάκι και αφήνουμε για 1 λεπτό ίσα ίσα να ψηθεί το ασπράδι.

4️⃣ Σερβίρουμε με φρέσκο ψωμί!!!! 

0 comments