Σπανακοπιτάκια εύκολα χωρίς φύλλο με ζύμη γιαουρτιού. Γίνονται πολύ αφράτα και φτιάχνονται μέχρι να πεις κύμινο.θα τα λατρέψετε.
ΥΛΙΚΆ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το λάδι, τα αυγά,το γιαούρτι, το γάλα και ανακατεύουμε με έναν αυγοδάρτη.
2️⃣ Προσθέτουμε το σπανάκι,τη φέτα , το αλεύρι κατά προτίμηση κοσκινισμένο ,το μπεικιν,αλάτι,πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά.Η ζύμη θα κολλάει στα χέρια μας,δεν προσθέτουμε άλλο αλεύρι γιατί θα σφίξη η ζύμη.
3️⃣ Βρέχουμε τα χέρια σε ένα μπολάκι με νερό και πλάθουμε μπαλάκια των 60 ή 70 γρ το ένα και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα.
5️⃣ Ψήνουμε στους 175 βαθμούς πάνω κάτω αντιστάσεις για 25 -30 λεπτά, ανάλογα το φούρνο μας. Ζεστά ή κρύα είναι το ίδιο αφράτα και νόστιμα. Η ζύμη θα μας βγάλει 26 πιτάκια.
➡️ Tips
Αν η φέτα που θα χρησιμοποιήσουμε είναι αρκετά αλμυρή δεν θα βάλουμε καθόλου αλάτ
Follom me on instagram
Follow me on Facebook
Ελάτε στην ομάδα μας στο fb μπαχάρι και κανέλαγια να ανταλλάξουμε συνταγές και ιδέες!!
0 comments