Υλικά
✔️250 γρ μακαρόνια Ν 6
✔️120 γρ τόνο κονσέρβα σε νερό
✔️7 - 8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
✔️½ φλιτζάνι ελιές κομμένες σε ροδέλες
✔️1 σκελίδα σκόρδο
✔️Λίγα φύλλα βασιλικό
✔️Ρίγανη
✔️ 2 κσ ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1️⃣ Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι τη μέση να πάρει βράση σε δυνατή φωτιά και αλατίζουμε.
2️⃣ Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τα μακαρόνια και βράζουμε για 8 λεπτά.
3️⃣3 λεπτά πριν σουρώσουμε βάζουμε ενα τηγάνι να κάψει και ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο ολόκληρο και τα ντοματίνια. Σοτάρουμε για 2 λεπτά ίσα να μαραθούν,αφαιρούμε το σκόρδο και προσθέτουμε τον τόνο τις ελιές και τα φύλλα βασιλικού. Αφήνουμε για 1 λεπτό μόνο.
4️⃣ Με μια τσιμπίδα παίρνουμε τα μακαρόνια που βράζουν και τα ρίχνουμε στο τηγάνι, όπως είναι με τα υγρά που θα πιάσει η τσιμπίδα. Ανακατεύουμε καλά ρίχνουμε ρίγανη και έτοιμο για σερβίρισμα!!!
Follom me on instagram
Follow me on Facebook
Ελάτε στην ομάδα μας στο fb μπαχάρι και κανέλαγια να ανταλλάξουμε συνταγές και ιδέες!!
0 comments