Υλικά
✔️4 πιπεριές Φλωρίνης
✔️300 γρ τυρί φέτα
✔️3 κσ ελαιόλαδο
✔️Ρίγανη
✔️Μπουκοβο
Εκτέλεση
1️⃣ Πλένουμε τις πιπεριές με τρεχούμενο νερό και χαράζουμε κατά μήκος.Με προσοχή αφαιρούμε το εσωτερικό μέρος από μεμβράνη και σπόρους και ξεπλένουμε.
2️⃣ Τις αραδιάζουμε σε ένα μέτριο ταψάκι και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο το εσωτερικό μέρος της πιπεριάς.3️⃣ Θρυμματίζουμε τη φέτα σε ένα μπολ και ρίχνουμε ελαιόλαδο,ρίγανη και μπούκοβο.
4️⃣ Με ένα κουτάλι γεμίσουμε τις πιπεριές,ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου πάνω κάτω για 25 λεπτά.
0 comments