Υλικά
◽️1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
◽️Λίγα φύλλα φρέσκο δυόσμο
◽️Λίγα κλοναράκια άνηθο
◽️200 γρ αλεύρι γ.ο.χ
◽️1 κγ μπεικιν παουντερ
◽️Αλάτι -Πιπέρι
◽️½ φλιτζάνι νερό
Εκτέλεση
1️⃣ Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια σε μικρές ροδέλες . Ρίχνουμε το αλεύρι κοσκινισμένο,το μπείκιν,αλάτι, πιπέρι και νερό όσο πάρει να γίνει ένας πηχτός χυλός,όπως οι Λουκουμάδες.
2️⃣ Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε ηλιέλαιο και αφήνουμε να ζεσταθεί.Με ένα κουτάλι ρίχνουμε κουταλιές απ το μείγμα στο ζεστό λάδι να τηγανιστούν σε φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα . Γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά να τηγανιστούν ομοιόμορφα.
3️⃣Βγάζουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε ζεστούς!!!
Follom me on instagram
Follow me on Facebook
Ελάτε στην ομάδα μας στο fb μπαχάρι και κανέλαγια να ανταλλάξουμε συνταγές και ιδέες!!




0 comments