Πατάτες γεμιστές με μπεϊκον και κασέρια.

   Πατάτες γεμιστές με μπεϊκον και κασέρια.

Υλικά 

για 6 πατάτες
6 πατάτες μέτριες
1/2 κούπας τριμμένα κασέρια
1/4 κούπας μπέικον κομμένο σε κύβους 
1 κούπα κρέμα γάλακτος
αλάτι πιπέρι
3 κσ ελαιόλαδο.

Εκτέλεση

Βάζουμε τις πατάτες να βράσουν σε αλατισμένο νερό μέχρι να βράσει το εσωτερικό τους.
Προθερμάνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
Βγάζουμε τις βρασμένες πατάτες απ το νερό και τις αφήνουμε στη άκρη να μισοκρυωσουν.
Με ένα μαχαίρι κόβουμε τις πατάτες στη μέση κατά μήκος και με ένα κουτάλι αφαιρούμε το εσωτερικό τους και το τοποθετούμε σε ένα μπολ, ρίχνουμε αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
Γεμίζουμε τις άδειες πατάτες και τις βάζουμε σε ένα ταψάκι για 20 λεπτά περίπου.
Αν μας περισσέψει μείγμα μπορούμε να το βάλουμε σε θήκες για κάποιο κέικ και να το ψήσουμε, γίνετε υπέροχος μεζές.
Καλή επιτυχία!!!!

0 comments