Ψαρονέφρι με μανιτάρια αλα κρεμ και φρέσκο θυμάρι
Υλικά
800 γρ ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες
500 γρ άσπρα μανιτάρια
500 γρ κρέμα Γάλακτος
1/2 ποτήρι κρασί
αλάτι
Πιπέρι
φρέσκο θυμάρι
Εκτέλεση
Σε τηγάνι ρίχνουμε ελάχιστο λάδι και ενα κλωνάρι θυμάρι να κάψει λίγο με το λάδι,προσθέτουμε τις φέτες του χοιρινού και τις σοτάρουμε καλά και από τις 2 πλευρές,τις βγάζουμε σε ένα πιατάκι και στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε τα μανιτάρια να σοταριστουν καλά ξαναρίχνομαι τα φιλέτα σβήνουμε με κρασί και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος,αφήνουμε λίγο να δέσει και σερβίρουμε .
0 comments