Πατάτες με τη φλούδα country style
Υλικά
4 μεγάλες πατάτες
Αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
κολιανδρο
ρίγανη θυμάρι
Πλένουμε τις πατάτες πολύ καλά με νερό και σαπουνάδα και τις βάζουμε όπως είναι με τη φλούδα τους σε νερό να τις σκεπάζει,τις αφήνουμε μέσα μίση ώρα περίπου.
Αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
κολιανδρο
ρίγανη θυμάρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις πατάτες πολύ καλά με νερό και σαπουνάδα και τις βάζουμε όπως είναι με τη φλούδα τους σε νερό να τις σκεπάζει,τις αφήνουμε μέσα μίση ώρα περίπου.
Σε μια κατσαρόλα με νερό βράζουμε τις ολόκληρες πατάτες για 10 λεπτά και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Όταν κρυώσουν, τις κόβουμε κυδωνατες, τις αλατοπιπερώνουμε ρίχνουμε τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε σε ενα ταψί λαδόκολλα και τις αραδιάζουμε. Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
0 comments