Μπισκοτάκια κανέλας

  Μπισκοτάκια με αστεράκια με κανελοζάχαρη 

Υλικά 

για 2 ταψιά 
1/2 ποτήρι ηλιέλαιο 
1 /2 ποτήρι ζάχαρη 
1 /2 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι 
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια 
2 κγ μπεικιν 
1 κγ. Σόδα 
1/2 κιλό αλεύρι γ.ο.χ 
1 κγ κανέλα 
1/4 κγ γαρύφαλλο 
Πασπαλισμα 
3 κσ ζάχαρη 
2 κγ κανέλα 

Εκτέλεση 

Βγάζουμε το λάδι τη ζάχαρη  σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με το σύρμα.. Προσθέτουμε την κανέλα το γαρύφαλλο και το μπέικιν.. Στο μισο ποτηρι χυμο πορτοκαλιου ρίχνουμε τη σόδα να φουσκώσει και τα προσθέτουμε στο μείγμα μας.. Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ζυμωνουμε λίγο με τα χέρια μας.. Ανοίγουμε φύλλο στο πάχος ενός μικρού δακτύλου και με κουπ πατ κόβουμε σε σχημα που μας αρέσει.. Έχουμε σε ένα πιάτο την κανελοζαχαρη και βουτάμε τα μπισκότα μας μέσα.. Ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμενο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12 με 14 λεπτά.. 
Καλή επιτυχία!!!!






0 comments