Χταποδάκι με σπανάκι!!

             Χταποδάκι με σπανάκι

Υλικά

1 κιλό μοσχοχταποδο ή καλαμάρι
1 κρασοποτηρο λάδι
2 μεγάλα κρεμμύδια
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
600 γρ σπανάκι
1 φύλλο δάφνης
Αλάτι πιπέρι
1,5 ποτήρι νερό

Εκτέλεση

Πλενουμε πολυ καλα και καθαρίζουμε τα χταποδακια.. Σε μια κατσαρόλα με λίγο νερό βάζουμε τα χταποδακια και τα αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά..
Μόλις σωθεί το νερό προσθέτουμε το λάδι το φρέσκο κρεμμύδακι και σωταρουμε για 2 λεπτά.. Προσθέτουμε το σπανάκι τα ξερά κρεμμύδια αλάτι πιπέρι και τη Δάφνη το νερό... Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει και να μείνει με το λάδι του..Με τον ίδιο τρόπο γίνεται και με καλαμαράκια ή σουπιές..
Καλή επιτυχία..

0 comments