Παγωτό σύκο.

Παγωτό Σύκο

Υλικά 

500 γρ φυτική κρέμα γάλακτος
350 γρ γάλα ζαχαρούχο
350 γρ γάλα εβαπορέ
10 συκαλάκια κομμένα σε μικρά κομμάτια
1/2 κούπας σιρόπι απ το  γλυκό.

Εκτέλεση

Σε μεταλλικό δοχείο χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγί στο μίξερ, προσθέτουμε τα δύο γάλατα εναλλάξ και τέλος το σιρόπι και τα συκαλάκια, αφήνουμε 4 με 5 ώρες στην κατάψυξη και απολαμβάνουν.Μπορείτε να προσθέσετε λίγες σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικης.
Καλη επιτυχία!! 

0 comments