Κότσι χοιρινό με μουστάρδα και μελι




Κότσι χοιρινό με μουστάρδα και μελι !!!!!!

Υλικά

4 κότσια χοιρινά
1 κιλό πατάτες
1 κ.σ.μέλι
2 κ.γ.αλάτι
3κ.γ.θυμάρι
3κ.γ.δενδρολίβανο
4κ.σ.μουστάρδα
1κ.γ.πιπέρι

Εκτέλεση



Μαριναρισμα :Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα κότσια ,ρίχνουμε τα μπαχαρικά , το μέλι και το λάδι και τα αφήνουμε όλη νύχτα στη μαρινάτα τους.
Την επόμενη μέρα τα βάζουμε στη γάστρα και ρίχνουμε από πάνω τη μαρινάτα.
Τα ψήνουμε στους 160 με 170 βαθμούς για 3,5 ώρες περίπου!
Σε 2 ώρες βγάζουμε τη γάστρα ετοιμάζουμε τις πατάτες και ρίχνουμε 1 λεμόνι και μισό πορτοκάλι και τις τοποθετούμε στη γάστρα κατω από τα κότσια.Βάζουμε ξανα τη γάστρα στο φούρνο για 1,5 ώρα ακόμα να ψηθούν και οι πατάτες!!!!





0 comments