Λιγκουίνι με μπέικον και λουκάνικα α λα κρεμ

Λιγκουίνι με μπέικον λουκάνικα βραστά και κρέμα γάλακτος


Υλικά 

500 γρ Λιγκουίνι 
1 μέτριο κρεμμύδι 
40 γρ βούτυρο 
200 γρ μπέικον 
4 λουκάνικα βραστά τύπου Φραγκφούρτης 
400 γρ κρέμα γάλακτος 
Αλάτι - πιπέρι μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση 

Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Πριν τα σουρώσουμε κρατάμε μισό φλιτζάνι απ το ζουμί που βράζουν . 
Σε αντικολλητικο τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο να κάψει   ρίχνουμε  το μπεικιν με τα λουκάνικα κομμένα σε μικρά κομμάτια και σωταρουμε για λίγα λεπτά . Ρίχνουμε το ζωμό και περιμένουμε να εξατμιστεί.Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να βράσει μέχρι να δέσει.Στο τέλος ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και λίγο μοσχοκάρυδο.
Προσθέτουμε τα Λιγκουίνι και  ανακατεύουμε .
Σερβίρουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι ή άλλο κασέρι της αρεσκείας σας !!! 




0 comments