Λιγκουίνι με μπέικον λουκάνικα βραστά και κρέμα γάλακτος
Υλικά
500 γρ Λιγκουίνι
1 μέτριο κρεμμύδι
40 γρ βούτυρο
200 γρ μπέικον
4 λουκάνικα βραστά τύπου Φραγκφούρτης
400 γρ κρέμα γάλακτος
Αλάτι - πιπέρι μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Πριν τα σουρώσουμε κρατάμε μισό φλιτζάνι απ το ζουμί που βράζουν .
Σε αντικολλητικο τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο να κάψει ρίχνουμε το μπεικιν με τα λουκάνικα κομμένα σε μικρά κομμάτια και σωταρουμε για λίγα λεπτά . Ρίχνουμε το ζωμό και περιμένουμε να εξατμιστεί.Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να βράσει μέχρι να δέσει.Στο τέλος ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και λίγο μοσχοκάρυδο.
Προσθέτουμε τα Λιγκουίνι και ανακατεύουμε .
Σερβίρουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι ή άλλο κασέρι της αρεσκείας σας !!!
0 comments