Μανιτάρια με σκόρδο
Υλικά
400 γρ μανιτάρια πορτομπελο
2 σκελίδες σκόρδο
2 κσ ελαιόλαδο
Αλάτι πιπέρι
Θυμάρι
Μπαλσαμικο ξύδι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Σκουπίζουμε τα μανιτάρια με ελαφρά βρεγμένο χαρτί κουζίνας να φύγουν τυχόν χώματα που μπορεί να έχουν.
Κόβουμε σε φέτες.
Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία και βάζουμε ένα τηγάνι να κάψει με το λάδι.
Ρίχνουμε τα μανιτάρια και τηγανίζουμε ανακατεύοντας συχνά για 5 λεπτα.
Ρίχνουμε το σκόρδο και τηγανίζουμε για αλλά 3 με 3 λεπτά. Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι Θυμάρι και σερβίρουμε με ξύδι μπαλσαμικο.
Το φαγητό μπορεί να γίνει και χωρίς λάδι σε αντικολλητικο τηγάνι.
1 comments
Όλα πεντανόστιμα, το ένα πιο ωραίο από το άλλο,συγχαρητήρια.
ΑπάντησηΔιαγραφή