Cheesecake kinder
Υλικά
- 350 γρ μπισκότα τύπου Μιράντα
- 220 βούτυρο
- 500 γρ κρέμα γάλακτος
- 200 γρ kinder chocolate
- 380 τυρί κρέμα
- 200 άχνη ζάχαρη
- Γκαναζ :
- 150 κρέμα γάλακτος
- 150 kinder
- 50 κουβέρτα σοκολάτα
Εκτέλεση
Θριμματίζουμε τα μπισκότα και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Λιώνουν το βούτυρο και το ρίχνουμε στα μπισκότα Ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε μια λαδόκολλα σε τσέρκι 28 εκ. Στρώνουμε τη βάση μπισκότου στο τσέρκι και πιέζουμε καλά.
Σε μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με την άχνη. Λιώνουμε σε Μπεν μαρι τα 200 γρ kinder σοκολάτα και τα ρίχνουμε στο μείγμα.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος και ενώνουμε τα υλικά. Βαζουμε το μείγμα πάνω απ τη βάση μπισκότου.
Αφήνουμε για 3 ώρες στο ψυγείο.
Ζεσταίνουμε τα 150 γρ κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε τις σοκολάτες. Ανακατεύουμε καλά, αφήνουμε 10 λεπτά και ρίχνουμε τη γκαναζ πάνω απ το γλυκό.
Αν θέλετε κρατήστε λίγη σαντιγί και 2- 3 μπάρες σοκολάτας για διακόσμηση.
0 comments