Τρουφάκια καρότου με ινδοκάρυδο





Υλικά 

200 γρ καρότο βρασμένο 

200 γρ ζάχαρη άχνη 

200 γρ ινδοκάρυδο 

2 βανίλιες 

Εκτέλεση

Κόβουμε τα καρότο σε λεπτές φέτες  και τα βράζουμε σε νερό μέχρι να μαλακώσουν.  

Στραγγίζουμε και με μπλεντερ τα πολτοποιούμε οσο είναι ακόμα ζεστά. 

Τα βάζουμε σε μπολ, ρίχνουμε την άχνη, το ινδροκαρυδο και τις βανίλιες. 

Πλάθουμε μπαλάκια 25 γρ το ένα και τα περνάμε από ινδοκάρυδο. 

Αφήνουμε μια ώρα να κρυώσουν και είναι έτοιμα 

Το μείγμα θα μας βγάλει 25 τρουφάκια. 

Follom me on Instagram

Follow me on Facebook

Ελάτε στην ομάδα μας στο fb Μπαχάρι και κανέλα για να ανταλλάξουμε συνταγές και ιδέες!! 





0 comments