Υλικά
200 γρ καρότο βρασμένο
200 γρ ζάχαρη άχνη
200 γρ ινδοκάρυδο
2 βανίλιες
Εκτέλεση
Κόβουμε τα καρότο σε λεπτές φέτες και τα βράζουμε σε νερό μέχρι να μαλακώσουν.
Στραγγίζουμε και με μπλεντερ τα πολτοποιούμε οσο είναι ακόμα ζεστά.
Τα βάζουμε σε μπολ, ρίχνουμε την άχνη, το ινδροκαρυδο και τις βανίλιες.
Πλάθουμε μπαλάκια 25 γρ το ένα και τα περνάμε από ινδοκάρυδο.
Αφήνουμε μια ώρα να κρυώσουν και είναι έτοιμα
Το μείγμα θα μας βγάλει 25 τρουφάκια.
Follom me on Instagram
Follow me on Facebook
Ελάτε στην ομάδα μας στο fb Μπαχάρι και κανέλα για να ανταλλάξουμε συνταγές και ιδέες!!
0 comments