Μπουρεκάκια με ανθότυρο και φέτα



Τραγανά μπουρεκάκια με φέτα, ανθότυρο και ντοματάκια. 

Υλικά 

  • 7  φύλλα χωριάτικα
  • 300 γρ τυρί φέτα 
  • 300 γρ ανθότυρο 
  • 20 ντοματίνια
  • Αλάτι ρίγανη 
  • 100 γρ ελαιόλαδο 
  • 100 βούτυρο λιωμένο 

Εκτέλεση 

Προθερμαινουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου πάνω κάτω αντιστάσεις. 

Θρυματιζουμε τη φέτα και το ανθότυρο σε ενα μπολ, κόβουμε σε λεπτές φέτες τα ντοματάκια, ρίχνουμε αλάτι και ρίγανη και ανακατεύουμε καλά. 

Σε άλλο μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το λιωμένο βούτυρο για να ραντίσουμε τα φύλλα. 

Ανοίγουμε τη συσκευασία με τα φύλλα, παίρνουμε ενα  φύλλο,   ραντίζουμε και απλώνουμε μια χούφτα απ τη γέμιση. Κλείνουμε  τις άκρες και ρολαρουμε το φύλλο. 

Τελειώνουμε και τα 7 φύλλα και βάζουμε τα μπαστουνάκια σε ταψί λαδωμένο. Ραντίζουμε με λάδι και βούτυρο και ψήνουμε για 45 λεπτά( ή μέχρι να πάρει χρώμα) στους 180 βαθμούς Κελσίου. 



0 comments