Εύκολο γλυκό ψυγείου



Υλικά 

✔️ Μισό πακέτο μπισκότα μιράντα

✔️ 50 γρ βούτυρο

✔️ 1 φάκελο κρέμα με γεύση τσίζκέικ Γιώτης

✔️ Μισό πακέτο τυρί κρέμα

✔️ 4 κουτ.σούπας άχνη

✔️ 1 κομπόστα βύσσινο

✔️ 1 κουτ.σούπας κορν φλάουρ

Εκτέλεση

 Θρυμματίζω τα μπισκότα στο μούλτι κ λιώνω το βούτυρο.

2️⃣ Ανακατεύω το μείγμα κ στρώνω σε φόρμα με τσέρκι 19 εκ.Βάζω στο ψυγείο ώσπου να φτιάξω την κρέμα.

3️⃣ Φτιάχνω την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες έχοντας προσθέσει κ μισό κουτί τυρί κρέμα.

4️⃣ Στρώνω πάνω από το μπισκότο κ από πάνω ρίχνω την κομπόστα που έχω ανακατέψει με 1 κουτ.σούπας κόρν φλάουρ στη φωτιά κι έχω ρίξει κ άχνη ζάχαρη κι έχει κρυώσει.

5️⃣Βάζω στο ψυγείο τουλάχιστον 4 ώρες κ μετά σερβίρω!

Συνταγή φωτογραφία Αριστέα Αλεξίου

0 comments