Υλικά
✔️ Μισό πακέτο μπισκότα μιράντα
✔️ 50 γρ βούτυρο
✔️ 1 φάκελο κρέμα με γεύση τσίζκέικ Γιώτης
✔️ Μισό πακέτο τυρί κρέμα
✔️ 4 κουτ.σούπας άχνη
✔️ 1 κομπόστα βύσσινο
✔️ 1 κουτ.σούπας κορν φλάουρ
Εκτέλεση
Θρυμματίζω τα μπισκότα στο μούλτι κ λιώνω το βούτυρο.
2️⃣ Ανακατεύω το μείγμα κ στρώνω σε φόρμα με τσέρκι 19 εκ.Βάζω στο ψυγείο ώσπου να φτιάξω την κρέμα.
3️⃣ Φτιάχνω την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες έχοντας προσθέσει κ μισό κουτί τυρί κρέμα.
4️⃣ Στρώνω πάνω από το μπισκότο κ από πάνω ρίχνω την κομπόστα που έχω ανακατέψει με 1 κουτ.σούπας κόρν φλάουρ στη φωτιά κι έχω ρίξει κ άχνη ζάχαρη κι έχει κρυώσει.
5️⃣Βάζω στο ψυγείο τουλάχιστον 4 ώρες κ μετά σερβίρω!
Συνταγή φωτογραφία Αριστέα Αλεξίου
0 comments