Γλυκό ψυγείου με Μερέντα

 

Γλυκό ψυγείου με Μερέντα και καραμελωμενο ζαχαρουχο  

Υλικά 

✔️ 2 φάκελα βανίλια κρέμα Γιώτης αυτή που βράζετε

✔️ γάλα όσο γράφει η συσκευασία 

✔️ Ζάχαρη λιγότερη 

✔️ 1 καραμελωμένο ζαχαρούχο 

✔️ 4 κσ Μερέντα

✔️ 1 ,5 πακέτο μπισκότα πτι Μπερ 

Εκτέλεση 

1️⃣ Φτιάχνουμε την κρέμα Γιώτης σύμφωνα με τις οδηγίες, απλά βάζουμε λιγότερη ζάχαρη από ότι συνηθίζουμε. 

2️⃣ Σε πυρέξ απλώνουμε σε όλο τον πάτο την Μερέντα. Βάζουμε μια σειρά μπισκότα απο πάνω και απλώνουμε λίγη απ την κρέμα και στρώνουμε ξανά μπισκότα. 

3️⃣Απλώνουμε το καραμελωμενο ζαχαρουχο πάνω στα μπισκότα και  κρατάμε μια κουταλιά για ντεκόρ 

4️⃣ Πάλι κρέμα και στο τέλος πάλι μπισκότα Παγώνουμε στο ψυγείο και στολίζουμε με Μερέντα και λίγο ζαχαρουχο 

5️⃣ Τα μπισκότα δεν τα βρέχουμε μαλακώνουν μόνα τους από την κρέμα  

Συνταγή Βικη Αναματερου

0 comments