Πάστα κρεμας
Βάζουμε σε κατσαρόλα
3 κσ γεμάτες αλευρι 60 γρ.
3 κσ γεμάτες νισεστε 60 γρ.
3 κσ κακαο
1 ποτήρι ζάχαρη 200 γρ.
1 βανίλια
ανακατεύουμε με το σύρμα
Βάζουμε 1 λίτρο γάλα ανακατεύουμε καλά και βάζουμε να βράσει, ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να δέσει η κρέμα. βγάζουμε από την φωτιά και βάζουμε 80 γρ κουβερτουρα σε μικρά κομμάτια,ανακατεύουμε να ενσωματωθεί καλα.ξεπλενουμε 7-8 φλιτζανακια του ελληνικού τον 150 μλ η ποτηράκια και γεμίζουμε την κρέμα,αφήνουμε να κρυώσει και βάζουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες για να βγάλουμε την κρέμα ξεκολλαμε γύρω γύρω από πάνω και αναποδογυρίζουμε το φλιτζανακι σε πιάτο που έχουμε βάλει 80 γρ ινδική καρύδα και κυλάμε να κολλήσει παντού. Συνταγή Πετρινα Μπαρδανη
0 comments