ΜΙΑ ΝΌΣΤΙΜΗ ΣΥΝΤΑΓΉ ΓΙΑ ΌΣΟΥΣ ΑΓΑΠΆΝΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΆ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΗΣΤΕΊΑ!!!
Υλικά
✔️700 γρ θράψαλα φρέσκα ή κατεψυγμένες
✔️2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
✔️1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
✔️1 κιλό σπανάκι
✔️1 κσ πελτέ
✔️10 περίπου ντοματίνια ή 1 μεγάλη ντομάτα σε κομμάτια
✔️1 ματσάκι άνηθο (προαιρετικά)
✔️Αλάτι
✔️πιπέρι
✔️Ελαιόλαδο
✔️1 ποτήρακι κρασιού κρασί
Εκτέλεση
① Ψιλοκοβουμε το σπανάκι και το πλένουμε καλά. Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια στα 6 ή ακανόνιστα. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια.
② Βάζουμε σε βαθιά κατσαρόλα το λάδι να κάψει, προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα κρεμμύδια και τσιγαρίζουμε για λιγα λεπτά.
④ Προσθέτουμε το σπανάκι,τον άνηθο και αφήνουμε να χάσει τον όγκο του. Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά ακόμα .
⑤ Στο τελευταίο 5 λεπτό ανοίγουμε τη φωτιά στο δυνατό να εξατμιστούν τα υγρά του και να δέσει το φαγητό.
Tips :Βάλτε χόρτα διαφορά, απ αυτά που βάζετε για την πίτα, γίνεται ακόμα πιο νόστιμο .
Follom me on instagram
Follow me on Facebook
Ελάτε στην ομάδα μας στο fb μπαχάρι και κανέλαγια να ανταλλάξουμε συνταγές και ιδέες!!
0 comments