Υλικά
✔️1/2 φλιτζάνι ηλιέλαιο✔️1 φλιτζάνι φυσικό χυμό πορτοκάλι
✔️1 φλιτζάνι ζάχαρη
✔️2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
✔️2 κουταλάκια γλυκού μπέικιν παουντερ
✔️2 βανίλιες
✔️4 φράουλες κομμένες σε κομματάκια
Εκτέλεση
① Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς πάνω κάτω αντιστάσεις.
Εκτέλεση
① Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς πάνω κάτω αντιστάσεις.
Τοποθετούμε τις θήκες για μαφινς στο ειδικό ταψί.
② Χτυπάμε το ηλιέλαιο, τη ζάχαρη και το χυμό με ενα σύρμα για λίγα λεπτά,ίσα ίσα να λιώσει η ζάχαρη.
③ Προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, το μπέικιν και τις βανίλιες. Ανακατεύουμε καλά και στο τέλος προσθέτουμε τις φράουλες σε μικρά κομματάκια
④ Ισομοιράζουμε στις θήκες το μείγμα και από πάνω αν θέλουμε βάζουμε λίγες φράουλες ακόμα.Σε κάθε θήκη και από 1 κουταλιά της σούπας μείγμα.
⑤ Ψήνουμε για 20 με 25λεπτά ανάλογα το φούρνο.
0 comments