ΥΛΙΚΆ
◽️1 Κουταλάκι του γλυκού μπέικιν
◽️200 γρ κεφίρ
◽️180 γρ λάδι ελαφρύ
◽️2 αυγά
◽️1 /4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
◽️10 φέτες ζαμπόν κομμένο σε μικρά κομμάτια
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
1️⃣ Σε ένα μπολ ρίχνουμε το λάδι, το κεφίρ,τη ρίγανη,το αλάτι και ανακατεύουμε με έναν αυγοδάρτη. Προσθέτουμε το ζαμπόν,το τριμμένο κασέρι ,τα ντοματίνια,το αλεύρι κατά προτίμηση κοσκινισμένο και το μπεικιν.Ανακατεύουμε καλά.Θα κολλάει λίγο στα χέρια μας.Δεν ρίχνουμε άλλο αλεύρι γιατί θα σφίξη πολύ το μείγμα.
2️⃣ Πλάθουμε μικρά μπαλάκια 50 γρ περίπου το καθένα και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα,πασπαλίζουμε με λίγο σουσάμι ή βουτάμε το κάθε μπαλάκι σε μπολ με σουσάμι.
3️⃣ Ψήνουμε στους 180 βαθμούς πάνω κάτω αντιστάσεις για 20 με 25 λεπτά, ανάλογα το φούρνο μας.
Ζεστά ή κρύα είναι το ίδιο αφράτα και νόστιμα.
Follom me on instagram
Follow me on Facebook
Ελάτε στην ομάδα μας στο fb μπαχάρι και κανέλαγια να ανταλλάξουμε συνταγές και ιδέες!!
0 comments